×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-spelaren upptäcker orättvist bugg - kan se genom smokes

1
Spelare fortsätter hitta buggar med CS2:s rökgranater.
I Reddit-tråden "I can see through smoke edges.. it's easy to see Ts cross and I have emailed Valve twice about this" delar användaren Key_Speed_9748 med sig om ett annorlunda bugg. Spelaren kan se genom en smoke, men endast genom ett tunn glipa längs med väggen.

Att CS2:s uppdaterade rökgranater lett till buggar är ingen nyhet. Spelare har tidigare klagat på att röken inte längre släckte molotovs och att vissa one-way smokes blivit allt för starka. Nu har ännu ett bugg funnits, och spelarna är osäkra på varför det sker.

"Jag tror att det är hårdvaru-relaterat", skriver trådskaparen Key_Speed_9748.

"Jag har märkt det ett par gånger, men det är aldrig konsekvent. Jag tror att det har något med hur spelet hanterar hörn", skriver Pitiful_Afternoon538.

Vissa användare i tråden bekräftar att bugget existerar även för dem, medan andra inte lyckas återskapa det. Hur och varför bugget existerar är ännu okänt, men vissa spelare kan utnyttja det för att vinna orättvisa dueller. Valve verkar själva osäkra på hur problemet kan lösas:

"Jag har mejlat Valve två gånger om detta", skriver trådskaparen.

Se bugget i videoklippet:
I can see through smoke edges.. it's easy to see Ts cross and I have emailed Valve twice about this
byu/Key_Speed_9748 inGlobalOffensive


Artikelbild: Pressbild/Reddit och Skärmbild/Reddit
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..