×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Reddit-användare visar kreativt CS-skin inspirerat av läskdrycker

1
En vädjan efter tips och kritik ledde istället till beröm.
Användaren WorstTwitchEver ville veta vad användarna på Reddit tyckte om hans skinidé: ett USP-S skin inspirerat av läsk. Reaktionen blev överväldigande positiv och andra användare hyllade skinkreatörens kreativitet.

"Jag tycker det är en riktigt bra design, jag gillar oftast inte denna typ av 'roliga' skins, men denna är riktigt bra", skriver användaren livtop.

"Det är en väldigt rolig idé. Jag vet inte hur skinnet kommer att se ut i spelet, men det är iallafall roligt", skriver MopsikCZE i tråden.

I en kommentar till Fragbite förklarar skinkreatören varför han skapade skinnet.

— Jag kollade på alla USP-S skin som finns i spelet och försökte komma på något unikt. Ur ingenstans fick jag idén om ett skin inspirerat av läsk. Jag skapade ett inlägg med min idé på Reddit och förväntade mig helt ärligt mycket negativ feedback, men till min stora förvåning bemöttes skinnet med enormt mycket beröm och bra kritik som jag ska använda för att göra några förbättringar", förklarar WorstTwitchEver.

Se konceptet till CS-skinnet här:
Honest feedback needed for this custom skin I'm creating
byu/WorstTwitchEver incs2


Artikelbild: Pressbild/Reddit och Daljit Liyal/Reddit
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..