×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Allvarlig molotov- och smokebugg upptäckt i CS2: "Känns inte rätt"

1
En ny irriterande bugg stör Counter-Strike 2-spelarna.
Att speltillverkaren Valve inte kommit underfund med alla buggar i Counter-Strike 2 kommer inte som någon nyhet för den som följt nyheterna kring spelet sedan släppet i september. Nu uppmärksammas en ny irriterande bugg som av flera spelare ses som spelförstörande.

Som bekant kan man använda rökgranater för att släcka molotov-eld i spelet och det är just när man ska göra detta som buggen uppstår. Det som ska hända när man kastar en smoke på molotov-eld är att elden släcks omedelbart, men till följd av buggen fungerar inte mekaniken som det ska varje gång.

I tråden "smoking molos doesn't feel right in CS2, best example I have yet" visar Reddit-användaren JiberybobX hur han förgäves försöker att släcka en eld med hjälp av rökgranaten bara för att misslyckas och till följd av det dö av elden. I tråden lyfter flera andra spelare att elden ibland visserligen släcks men att det kan vara en fördröjning som gör att spelaren tar mer skada än vad man egentligen skulle gjort.

smoking molos doesn't feel right in CS2, best example I have yet
byu/JiberybobX inGlobalOffensive


Artikelbild: Skärmbild/Reddit och Counter-Strike
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..