×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Smokes i Counter-Strike 2 — så fungerar det

1
Hur funkar de nya rökgranaterna i Counter-Strike 2? Detta förklarar vi i denna artikel.
Äntligen har det blivit officiellt att Counter-Strike 2 kommer. Det som de flesta har reagerat på är spelets smokes. De nya rökgranatern kommer att vara responsiva. Detta innebär att andra element så som HE-granater och skott kan flytta på röken temporärt.

Det viktiga att komma ihåg är att smoken är tjockare i mitten. Detta gör att smokespams inte är så lätt som man faktiskt kan tro. Runt kanterna är röken mindre tjock vilket gör att man lättare ser igenom där. Rökgranaterna har även en annan nyans beroende på om det är en CT eller en T som har kastat den.

De kommer även ha "naturlig spridning". Smokes kommer alltså att spridas mer naturligt längs varandra, trappor och liknande. Smokes kommer nu att se likadant ut för alla spelare. Detta ska i teorin eliminera alla typer av one way-smokes.

De nya rökgranaterna har splittrat communityn. Vissa tycker att det enbart är fett men vissa är mer oroliga att det kommer att påverka spelet negativt. Vissa ser det bara som ett skifte i metan.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..