×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS2-spelarna klagar över lagg: "Hände aldrig i CS:GO"

1
Counter-Strike 2 laggar för mycket enligt spelarna, som nu saknar hur det var i CS:GO.
CS2 laggar allt för mycket. Det tycker trådskaparen KillerBullet som i Reddit-tråden "I'm sorry what is this game?! NEVER had issues in CS:GO" delar ett klipp där användaren upplever konstant lagg.

För bara två dagar sedan släppte Valve en uppdatering som syftade att åtgärda nätverksproblemen i CS2. Ändå fortsätter spelare uppleva lagg, och somliga tycker att uppdateringen bara gjorde det värre.

"Mitt internet är helt normalt, detta spel har bara problem. Upplevde aldrig detta i CS:GO", skriver användaren LumpyReplacement1436

"Upplever också rubberbanding under matcher. Detta gör mig så frustrerad att jag inte ens vill spela", skriver baddgr

Det är inte första gången som spelarna har reagerat på rubberbanding i CS2. Andra populära Reddit-trådar från flera månader tillbaka klagar på samma problem.

Se klippet när CS2 laggar:
I'm sorry what is this game?! NEVER had issues in CS:GO
byu/KillerBullet inGlobalOffensive


Artikelbild: Pressbild/Reddit och Valve
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..