×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

NIP-stjärnan uppmärksammas — en av turneringens bästa spelare

1
Ukrainska snipern imponerade i lagets första LAN-tävling.
Den nya Ninjas in Pyjamas linan kom tvåa i sin allra första LAN-turnering Yalla Compass. Lagets bästa spelare var då Artem "R1nkle" Moroz, som nu uppmärksammats av CS-sajten HLTV som en av turneringens starkaste spelare.

I en artikel hyllas r1nkle som en av turneringens fem Exceptionally Valuable Player (EVPs) av CS-statistikern NER0. I analysen skriver NER0 att r1nkles aggressiva spelstil aldrig tillåter andrum för motståndarlaget, men att en svag prestation i finalen från r1nkle hindrade honom från att utses till turneringens bästa spelare. Denna utmärkelse gick istället till den mongoliska AWP-spelaren Usukhbayar "910" Banzragch från vinnarlaget The MongolZ.

Även Fredrik "REZ" Sterner blir omnämnd i artikeln som en särskilt stark spelare i turneringen. Men spelaren hamnade precis under gränsen för att bli inräknad som en EVP.

Hittills har NIPs yngsta förvärvningar spelat storspel. r1nkle har hittills en HLTV-rating på 1.11 över sina 58 kartor med NIP. Max "maxster" Jansson, med 61 kartor, har en 1.13 rating enligt HLTVs mätningar.


Artikelbild: Pressbild/Ninjas in Pyjamas
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..