×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

isak om nya NIP: "Vi har rätt mindset och rätt energi"

1
I en intervju delade isak med sig sina tankar om känslan i NIP och vinsten mot Astralis.
Isak "isak" Fahlén har spelat för Ninjas in Pyjamas nya lina i drygt en månad. Laget spelar nu i sin första LAN-turnering Yalla Compass 2024, och isak tycker att laget presterat bättre än förväntat. Det berättar isak i en intervju med CS-sajten HLTV.

— Vi förväntade oss inte mycket i början. Vi ville bara se hur laget spelade på LAN och jag tror att vi spelade bättre än förväntat. Vi visste att vi kunde göra det, men att det skedde så snabbt är väldigt kul att se, säger isak i intervjun.

NIP tog också hem en oväntad vinst mot Astralis, som just nu är rankade sjua i världen.

— Jag tror att alla grabbar var riktigt glada när vi vann den matchen. Den visar att vi har rätt mindset och rätt energi och att vi kan göra upsets, berättar 22-åringen om vinsten.

Att NIP återigen spelade under svensk flagg i och med värvningen av isak var viktigt för många svenska fans. Men laget känns ändå inte riktigt svenskt, menar isak.

— Att spela för NIP är allt jag sett framemot sedan jag började spela. Men det spelar inte så stor roll att vi spelar under svensk flagga, säger isak.

— Vi är fortfarande ett internationellt lag. Vi behandlar det inte som ett svenskt lag, och det känns inte som ett, men det är kul att representera flaggan, fortsätter isak.

Efter lagets succé i gruppspelet och kvartsfinalen mot Fnatic möter de nu Furia Esports i semifinalen av Yalla Compass 2024. Matchen är schemalagd lördag klockan 18:00.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Relog Media/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..