×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Nya NIP fortsätter vinna - möter The MongolZ i finalen

1
Ninjas in Pyjamas nya femma fortsätter att prestera, och har nu tagit sig vidare till turneringens final.
Ninjas in Pyjamas nya lina har hittills gjort en enastående prestation genom att nå semifinalerna i deras första LAN-tävling Yalla Compass. I kvällens semifinalmatch mot Furia Esports fortsatte NIP att imponera när de tog hem en trygg 2-0 seger på Ancient (13-7) och Nuke (13-7). Den svenska organisationen är därmed i en LAN-final för första gången sedan Svenska Cupen 2022.

Matchen började svagt för NIP, som i början låg 1-5 nere på sitt eget kartval Ancient. Med hjälp av starka plays från Artem "R1nkle" Moroz och Max "maxster" Jansson lyckades NIP vinna sex rundor i rad och avslutade första kartans halvlek 7-5. På CT-sidan bevisade NIP sin skicklighet och tog snabbt hem vinsten 13-7. Som förväntat vid det här laget toppade den 19-åriga ukrainska stjärnan r1nkle scoreboarden med 22 frallor, och kort därefter kom REZ med 20 kills.

Andra kartan gick inledningsvis bättre för NIP. En stark 8-4 halva lett av Alejandro "alex" Masanet blev snabbt till en dominant 12-4 ledning för ninjorna. Efter en kort comeback från Furia lyckades NIP stänga kartan 13-7.

Ninjas in Pyjamas
alex, r1nkle, maxster, isak, REZ

Furia Esports
FalleN, KSCERATO, chelo, kye, yuurih

Med detta resultat ställs The MongolZ mot NIP i turneringsfinalen. Matchen är schemalagd söndag klockan 17:00.


Artikelbild: Stephanie Lindgren och Pressbild/PGL
Videokälla: Esportstudion/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..