×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Succén fortsätter – nya NIP klara för semifinal i Abu Dhabi

1
Ninjas In Pyjamas nya femma vinner rivalmötet med Fnatic.
Nya Ninjas in Pyjamas fortsätter att imponera i Abu Dhabi. Det blev ännu en seger för NIP i fredagskvällens kvartsfinal mot organisationens klassiska rival Fnatic.

Matchen slutade 2-0 till den huvudsakligen svenska femman efter segrar på Anubis (13-6) och Ancient (13-11). Lagets nya AWP-spelare r1nkle toppade scoreboarden på Anubis med 18 kills medan isak var dödligaste NIP-spelare på Ancient med 23 frallor.

Ninjas in Pyjamas
alex, r1nkle, REZ, maxster, isak

Fnatic
MATYS, bodyy, afro, blameF, KRIMZ

Segern innebär att NIP är klart för semifinal i miljontävlingen Yalla Compass där Furia Esports väntar på lördagskvällen. För Fnatic-svensken KRIMZ är det slutspelat för den här gången och veteranen får nöja sig med en delad femteplats.

Artikelbild: Stefan Romare, Stephanie Lindgren och Pressbild/PGL
Videokälla: Relog Media/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..