×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Transferrykte: G2 Esports förhandlar om guatemalanska stjärnskottet

1
Ett av världens bästa lag kan vara på väg att göra ändringar i sin femma.
G2 Esports är intresserade av att värva den guatemalanska stjärnan Mario "malbsMd" Samayoa. Det rapporterar CS-sajten HLTV.

Enligt sajten ska G2 redan ha inlett förhandlingar med malbsMds nuvarande organisation om en övergång. Förhandlingarna pågår för närvarande och en affär uppges vara möjlig inom närtid.

Vem malbsMd skulle ersätta i G2 framgår inte av rapporteringen. Häromveckan vann organisationen sin första stora internationella LAN-titel sedan släppet av Counter-Strike 2 förra året och man spelade då utan sin danska in-game leader Rasmus "HooXi" Nielsen.

Den 21-årige riflern från Guatemala har tagit den amerikanska scenen med storm under våren och varit en av M80:s bästa spelare hittills under året.

Artikelbild: Pressbild/G2 Esports och PGL
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..