×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Officiellt: Stewie2K ersätter G2-kaptenen i IEM Dallas

1
Amerikanska Major-vinnaren spelar sin första LAN-turnering på två år.
Igår rapporterade Fragbite att G2 Esports in-game leader Rasmus "HooXi" Nielsen missar IEM Dallas för att delta på sin systers bröllop. Det var då obekräftat vem som skulle ersätta den danska ledaren, men mycket pekade åt att amerikanen Jake "Stewie2K" Yip skulle bli hans ersättare.

Nu har Stewie2K bekräftat i ett inlägg på X att han kommer att hoppa in som spelare för G2 i den kommande turneringen. I inlägget uttrycker 26-åringen sin tacksamhet för möjligheten att delta i tävlingen och spela med G2-stjärnorna Nikola "NiKo" Kovač och Ilya "m0NESY" Osipov.

"Tack G2 Esports för möjligheten att tävla och potentiellt spela framför hemmapubliken i IEM Dallas. Tacksam för den här möjligheten att komma och spela med den bästa riflern i spelet och den unga AWP-stjärnan", skriver Stewie2k.

Stewie2K uppmärksammades tidigt i karriären för sin skicklighet och kaxiga spelstil, som till slut kulminerade i en historisk vinst i Majorn i Boston 2018. Detta inhopp markerar första gången på över två år som Stewie2K spelar i en LAN-turnering; senast han spelade i en sådan var för Evil Geniuses i kvaltävlingen till Majorn i Antwerpen år 2022.

Stewie2Ks premiär i G2 Esports blir i en gruppspelsmatch mot Falcons Esports. Den matchen är schemalagd för 27:e maj klockan 19:30.

G2 Esports spelar därmed med följande femma i IEM Dallas:
Ilya "m0NESY" Osipov
Nikola "NiKo" Kovač
Nemanja "huNter" Kovač
Nemanja "nexa" Isaković
Jake "Stewie2K" Yip

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..