×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Vändningen — m0NESY kan få spela i säsongsavslutningen ändå

1
G2 Esports-stjärnan fick visumansökan godkänd i sista sekund.
Häromdagen meddelade storlaget G2 Esports att lagets AWP-stjärna Ilya "m0NESY" Osipov missar säsongens sista stora internationella LAN-tävling Blast Premier Spring Final då han inte fått sin visumansökan godkänd. Nu visar det sig att m0NESY ändå kan få chansen att spela i tävlingen.

På tisdagseftermiddagen meddelade nämligen m0NESY att ansökan trots allt blivit godkänd och att han påbörjat resan mot London där tävlingen spelas. I en intervju med CS-sajten HLTV avslöjar dock m0NESYS lagkamrat Nemanja "huNter" Kovač att det inte är garanterat att m0NESY kommer att hinna komma till London innan matcherna då han först måste åka förbi Amsterdam för att hämta upp sitt visum.

G2:s första gruppspelsmatch är schemalgad att spelas klockan 20:30 på onsdagskvällen då laget möter Team Spirit. Om m0NESY inte hinner dit innan dess kommer G2 att spela med sin coach Wiktor "TaZ" Wojtas som stand-in.

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..