×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: Brollan lämnar Ninjas In Pyjamas – ansluter till Mouz

4
Den svenska stjärnan värvas av världens högst rankade lag.
Efter en succéartad vårsäsong står det nu klart att den svenska stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin köps loss från Ninjas in Pyjamas av Mouz. Brollan, som varit utlånad till Mouz sedan januari i år, blir nu en permanent del av lagets femma.

Under våren har Mouz och Brollan radat upp fina resultat. Laget nådde kvartsfinal i Majorn i Köpenhamn och följde sedan upp med tre raka finaler i stora internationella LAN-tävlingar varav två som man också lyckades vinna. Resultaten har lett till att Mouz de senaste veckorna abonnerat platsen som världens högst rankade CS-lag både på CS-sajten HLTV:s världsranking och speltillverkaren Valves officiella ranking.

Mouz är nu:
Ádám "torzsi" Torzsás
Dorian "xertioN" Berman
Kamil "siuhy" Szkaradek
Jimi "Jimpphat" Salo
Ludvig "Brollan" Brolin


Artikelbild: Mouz/X och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..