×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW hyllar Brollan efter framgångarna: "Stolt över dig"

2
Den svenska Fnatic-legendaren hyllar sin före detta lagkamrat.
Ludvig "Brollan" Brolins vårsäsong kan inte beskrivas på annat sätt än som succéartad. Efter att hans lag Mouz vunnit såväl ESL Pro League som Betboom Dacha Belgrad har laget seglat upp till toppen av CS-sajten HLTV:s världsranking.

Nu hyllas Brollan av sin före detta Fnatic-lagkamrat Jesper "JW" Wecksell. I ett inlägg på X skriver JW att han är stolt över att Brollan, som tidigare i år bänkades av Ninjas in Pyjamas, lyckats ta sig tillbaka till den absoluta världstoppen trots motgångarna.

"Rankad nummer ett i världen idag. Vann två titlar i rad. Det här inlägget handlar inte om att basha på NIP utan om att uttrycka hur stolt jag är över Brollan som behöll sin kämparglöd och använde bänkningen som motivbation. Jag är alltid stolt över dig lil bro, bara lite extra idag", skriver JW.


Brollan och JW spelade tillsammans i Fnatic under åren 2018—2021. Tillsammans vann de bland annat ESL Pro League våren 2020 och Dreamhack Masters Malmö 2019. Tillsammans med Fnatic var duon under en kort period år 2018 världens högst rankade CS-lag vilket var den senaste gången som ett svenskt lag var rankade etta i världen.

Artikelbild: Mouz/X och Stephanie Lindgren
Videokälla: Dreamhack/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..