×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Silver till NIP - förlorar mot TheMongolZ i finalen

1
Ninjas in Pyjamas tar silver i Yalla Compass efter en imponerande prestation i turneringen.
I en jämn final förlorade Ninjas in Pyjamas 1-2 mot The MongolZ i finalen av Yalla Compass 2024.

Matchen började på NIPs kartval Ancient, där laget snabbt drog iväg med en dominant 9-3 halva tack vare en enorm insats från Fredrik "REZ" Sterner och Artem "R1nkle" Moroz. Efter att ha förlorat pistolrundan tappade NIP 8 av de följande 9 rundorna och mongolerna i motståndarlaget var endast en runda ifrån att vinna matchen med 13-11. NIP gav dock inte upp utan kämpade heroiskt och tog matchen till övertid, där de prompt vann 4 rundor i rad och segrade med en 16-12 övertidsvinst på första kartan.

Andra kartan började segt för NIP. Mongolerna i The MongolZ vann 6 rundor på raken och avslutade första halvan med en 8-4 ledning. I klassisk NIP-anda kämpade laget tillbaka och vann ett par rundor, men The MongolZ visade sig vara för starka på Mirage och NIP förlorade kartan 13-7. Finalen stod nu 1-1.

NIP började den tredje och avgörande kartan Nuke med en vinst i pistolrundan, men matchen blev snabbt jämn och första halvan slutade på en 7-5 ledning för mongolerna. Därefter hade NIP svårt att komma in i andra halvan efter att en förlorad pistolrunda. Trots tappra försök lyckades inte NIP vinna resten av rundorna, och matchen avslutades 13-6 med turneringsvinst för The MongolZ.

Ninjas in Pyjamas
alex, r1nkle, maxster, isak, REZ

The MongolZ
bLitz, 910, Techno, Senzu, mzinho

NIP hamnar därmed på andra plats i Yalla Compass 2024. Laget tar hem ~600 000 kr (56 000 dollar) och kan hålla huvudet högt efter en enastående prestation.Artikelbild: Fragbite och João Ferreira/PGL
Videokälla: Relog Media/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..