×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Succédebut för r1nkle i NIP – visade vägen på avgörande kartan

1
Ninjas In Pyjamas nyförvärv fick en drömstart i debuten.
Bara en halvtimme efter att Ninjas in Pyjamas presenterat sitt AWP-nyförvärv Artem "R1nkle" Moroz debuterade han för sitt nya lag. Och det blev succé direkt för ukrainaren som med 25 kills var dödligast på servern på den avgörande kartan Ancient när NIP besegrade Monte med 2-1 i den första matchen i det stängda europeiska kvalet till ESL Challenger Jönköping.

Ninjas in Pyjamas
maxster, alex, r1nkle, REZ, Blu3Pho3nix

Monte
Woro2k, kRaSnaL, Ryu, Gizmy, DemQQ

För övriga svenskar bjöd öppningsmatcherna i kvalet på blandade resultat. Kvalets enda helsvenska lag Metizport förlorade sin första match i kvalet mot Aurora med 0-2 medan Tim "nawwk" Jonasson och hans lag Apeks vann mot r1nkles tidigare lag B8 med 2-0. I skrivande stund spelar Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion fortfarande sin öppningsmatch mot det ukrainska laget Blessed.

Kvalet, som spelas i double elimination-format, fortsätter under tisdagskvällen med ytterligare en match för samtliga lag. De lag som förlorar två matcher under den första speldagen är utslagna medan övriga lag får fortsätta kvalet under onsdagen.

Artikelbild: r1nkle/X
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..