×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Succéstart för nya NIP i LAN-premiären — REZ glänste mot Ence

1
Nya Ninjas In Pyjamas körde över nya Ence på nya Vertigo.
Ninjas in Pyjamas nykomponerade femma får en smakstarkt på sin första LAN-tävling. Laget vann sin öppningsmatch i Yalla Compass-gruppspelet mot ENCE Esports nya femma med övertygande 13-6.

Ninjas in Pyjamas
alex, r1nkle, REZ, maxster, isak

ENCE Esports
gla1ve, podi, sdy, Goofy, Kylar

Bo1-matchen spelades, passade nog, på den nya versionen av Vertigo och NIP kopplade greppet om kartan direkt. Svenskarna dominerade på T-sidan och säkrade hela 10 rundor i den första halvleken. Den svenska stjärnan Fredrik "REZ" Sterner glänste på servern och samlade ihop 15 kills på de första 12 rundorna.

I den andra halvleken vaknade Ence till liv och började vinna lite rundor. Övertaget från NIP:s framgångsrika T-sida var dock för stort och till slut kunde NIP stänga matchen med siffrorna 13-6. REZ var den dödligaste ninjan på servern med sammanlagt 20 kills vid sitt namn.

För Ninjas In Pyjamas fortsätter tävlingen med ytterligare ett bo1-möte under kvällen. I sin nästa match ställs NIP mot Heroic som förlorade sin första match för dagen mot rivalen Astralis.

Ninjas In Pyjamas gruppspelsmatcher i Yalla Compass
Ninjas In Pyjamas vs Ence Esports
Ninjas In Pyjamas vs Heroic
Ninjas In Pyjamas vs Astralis
Ninjas In Pyjamas vs The MongolZ
Ninjas In Pyjamas vs Sashi Esport
Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..