×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Indien

ScreaMs bror tillbaka på servern

1
Indiska organisationen bildar ny femma med Nabil "⁠Nivera⁠" Benrlitom och franska legenden Nathan "⁠NBK-⁠" Schmitt.
Efter att Valorant släpptes år 2020 var det ett flertal CS-proffs som flyttade över till det nya spelet. Bland dessa var Nabil "Nivera" Benrlitom, bror till legendariska headshot-maskinen Adil "ScreaM" Benrlitom. Niveras senaste professionella match var år 2021 för Team Vitality, men nu är han tillbaka i scenen.

I ett inlägg på X presenterade den indiska organisationen Revenant sin nya femma, bestående av ScreaMs bror Nabil "Nivera" Benrlitom, tvåfaldiga Major-vinnaren Nathan "NBK" Schmitt, samt spelarna Kamil "reiko" Cegiełko, Laurentiu "lauNX" Tarlea och Adelin "adeX" Nica.


Nivera vann två turneringar när han var del av Team Vitalitys lina 2020-2021. Lagets mest erfarna spelare är dock NBK, en tvåfaldig Major-vinnare som också spelade i CS:GOs första Major någonsin, Dreamhack Winter 2013.

Revenants nya lina är enligt följande:
Nabil "Nivera" Benrlitom
Nathan "NBK" Schmitt
Adelin "adeX" Nica
Laurentiu "lauNX" Tarlea
Kamil "reiko" Cegiełko

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..