×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

ScreaMs bror överger Valorant för CS-comeback: "Bästa beslutet att göra det jag älskar mest"

1
Counter-Strike 2 lockar mer än Valorant.
De senaste åren har den belgiska före detta CS-stjärnan Adil "ScreaM" Benrlitom och hans bror Nabil "Nivera" Benrlitom spelat professionell Valorant för lag som Team Liquid och Karmine Corp. Nu meddelar Nivera att han överger Valorant för att göra en comeback i Counter-Strike 2.

I ett långt inlägg på X skriver Nivera att han under hela sin Valorant-karriär haft en konstant tanke om att återvända till CS-scenen och att han nu är redo att hitta ett CS-lag att representera.

"Idag markerar början på ett nytt kapitel då jag har nått ett ömsesidigt uppsägningsavtal med KC, vilket gör att jag kan fortsätta mina drömmar inom CS (Counter-Strike) som fri agent", skriver Nivera och fortsätter:

"Spelet har alltid funnits i mina tankar, och det var inte lätt att bestämma sig för att ta det här steget. Att vända blad är alltid lite skrämmande, men jag tror att det är det bästa beslutet för mig att göra det jag älskar mest."

Före Niveras Valorant-karriär hade han en lovande CS-karriär där han bland annat representerade Team Vitality i sex månaders tid under åren 2020—2021.


Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..