×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Ninjas in Pyjamas avslutar med seger — ställs mot KRIMZ i kvartsfinal

1
Turneringens svenska stjärnor ställs mot varandra i kvartsfinalen av Yalla Compass.
Sent på torsdagskvällen spelades den sista omgången av Yalla Compass-gruppspelet — och det slutade i en succé för svensk del.

Ninjas in Pyjamas nykomponerade femma säkrade tidigare under torsdagen en slutspelsplats efter att ha inlett turneringen med tre raka vinster. I sin sista gruppspelsmatch stod Sashi Esport för motståndet.

Ninjas in Pyjamas
alex, isak, maxster, REZ, r1nkle

DanmarkSashi Esport
Cabbi, IceBerg, kwezz, Lucky, MistR

Det hela utspelade sig på Vertigo och svensklaget startade bäst genom att vinna tre raka rundor som attackerande lag. Danskarna kom dock tillbaka och i halvtid var ställningen 6—6. När NIP sedan gick över till CT-sidan var det ingen snack om saken utan Alejandro "alex" Masanet och hans mannar stängde kartan med siffrorna 13—7.

Samtidigt spelade Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic sin sista match i gruppspelet. För att säkra avancemang krävdes det att inte förlora med fler än åtta rundor mot det tyska storlaget BIG.

Fnatic
afro, bodyy, blameF, MATYS, KRIMZ

BIG
JDC, Krimbo, prosus, syrsoN, tabseN

Matchen spelades på Inferno och Fnatic kunde snabbt plocka fyra rundor som attackerande lag. Nu krävdes endast en runda till Fnatic för att säkra evangemanget, och den kom efter den tionde rundan. Tyskarnas slutspelsdrömmar var krossade och efter storspel från KRIMZ kunde Fnatic till slut vinna kartan med 13—10.

Med gruppspelet färdigspelat står det klart att det blir ett klassikermöte mellan NIP och Fnatic i kvartsfinal. Den matchen är schemalagd att spelas klockan 18.00 på fredagskvällen.

Artikelbild: Stephanie Lindgren och Adam Lakomy/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..