×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

NIP inbjudna till miljontävling — uppges få Mellanöstern-plats: "Lika förvirrad som alla andra"

1
Ninjas In Pyjamas esportchef Erik Wendel är förvånad över HLTV:s uppgifter.
Ninjas in Pyjamas huvudsakligen svenska femma får en inbjudan till sommarens miljontävling Yalla Compass. Det meddelar arrangören genom inlägg på sociala medier under tisdagen.

Omständigheterna kring inbjudan är något oklara då CS-sajten HLTV uppger att NIP fått en plats som var reserverad för ett lag från Mellanöstern- och Nordafrika-regionen. HLTV skriver att NIP fått platsen tack vare att organisationen numera har ett kontor i Förenade Arabemiratens huvudstad Abu Dhabi, där också tävlingen kommer att äga rum.

För Fragbite berättar Ninjas In Pyjamas esportchef Erik Wendel att HLTV:s uppgifter kom som en överraskning för honom.

"Jag är lika förvirrad som alla andra, det är första gången jag hör om det här. Vi visste att vi skulle bli inbjudna så klart, men inte att det var på dessa meriter", skriver Wendel i en kommentar till Fragbite.

Oavsett orsak innebär inbjudan en tacksam möjlighet för Ninjas In Pyjamas nykomponerade femma att göra avtryck på världsscenen. Med 400 000 dollar (~4,3 miljoner kronor) i prispengar är Yalla Compass en av de största tävlingarna som återstår för säsongen.

Yalla Compass äger rum den 5—9 juni.Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..