×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Franska CS-legendaren lanserar eget AWP-skin

1
Vad tycker du om fransmannens AWP-skin?
Den franska CS-legendaren Kenny "kennyS" Schrub har tillsammans med skinkreatören NextgenZ skapat ett nytt AWP-skin. Skinet, som fått namnet Magiclight, presenterades av duon under helgen och har fått stor uppmärksamhet bland spelarens fans.

Duon hoppas nu att uppmärksamheten också ska leda till att speltillverkaren Valve väljer att implementera skinet i spelet i en framtida uppdatering. På skinets sida på Steam Workshop har flera spelare redan visat uppskattning för skinet.

Det är första gången som kennyS är involverad i att skapa ett skin, men NextgenZ har mer erfarenhet av processen. Kreatören ligger bland annat bakom skinsen Cyrex, Desert Strike och Orion som redan finns implementerade i spelet.


Artikelbild: NextgenZ/Steam Worskhop och Pressbild/Blast
Videokälla: Pressbild/NextgenZ

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..