×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Klart: De blir nya NIP:s första LAN-motståndare

1
Ninjas In Pyjamas nya femma spelar sin första LAN-tävling i Abu Dhabi.
På onsdag nästa vecka är det dags för Ninjas in Pyjamas nya CS-femma att debutera i LAN-sammanhang. Laget är ett av 12 lag som deltar i LAN-tävlingen Yalla Compass i Förenade Arabemiratens huvudstad Abu Dhabi.

Tävlingen inleds med ett gruppspel där de 12 lagen delas in i två grupper med 6 lag i varje grupp där alla lag möter varandra i bo1-matcher. Under torsdagen meddelade turenringsarrangören både lottningen och schemat för de två grupperna.

NIP har hamnat i grupp A tillsammans med Astralis, Heroic, The MongolZ, ENCE Esports och Sashi Esport. Den svenska organisationen, som inför turneringen är det lägst rankade laget av alla på CS-sajten HLTV:s världsranking, får möta Ence i sin öppningsmatch.

I grupp B återfinns ytterligare en svensk spelare i form av Freddy "KRiMZ" Johansson. Hans Fnatic ställs mot det ryska laget BetBoom i sin första gruppspelsmatch. Utöver Betboom och Fnatic består grupp B av Complexity Gaming, Eternal Fire, Furia Esports och BIG.


Artikelbild: Stephanie Lindgren och Pressbild/PGL
Videokälla: Relog Media/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..