×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Förra NIP-chefen får nytt toppjobb — blir rådgivare åt IESF

1
Jonas "calc" Gundersen blir rådgivare åt det internationella esportförbundet.
Den danska före detta Ninjas in Pyjamas-chefen Jonas "calc" Gundersen har fått ett nytt jobb inom esportvärlden. I ett inlägg på Linkedin avslöjar Gundersen att han framöver kommer att agera rådgivare åt det internationella esportförbundet IESF.

Gundersen lämnade NIP i början av året efter att ha varit i organisationen under fyra års tid. Bland svenska fans fanns det ett stort missnöje med dansken då Ninjas In Pyjamas under hans ledning valde att gå ifrån strategin att satsa på helsvenska femmor till att istället mönstra internationella CS-lag.

Exakt vad Gundersen ska arbeta med på IESF framgår inte av inlägget, men under året kommer förbundet att bland annat arrangera tävlingen world Esports Championship i Saudiarabiens huvudstad Riyadh.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..