×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Förra NIP-spelarna förstörde nya Ninjas In Pyjamas tävlingsdebut

1
Ninjas In Pyjamas nya femma räckte inte till mot lagets tidigare spelare.
Släkten är värst. Det fick Ninjas in Pyjamas nykomponerade femma erfara i lagets tävlingsdebut i helgen.

Laget lyckades nämligen inte ta sig vidare från gruppspelet i RES European Series 4 och det var främst svenska före detta NIP-spelare som satte stopp för laget.

Efter att NIP under lördagen förlorat mot Metizport (som mönstrar en femma med fyra före detta NIP-spelare) åkte laget på ytterligare en förlust under söndagen mot svensklaget Sangal Esports som fick revansch efter att ha förlorat mot NIP i gruppens öppningsmatch tidigare i veckan. I Sangal spelar svenskarna Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije varav den förstnämnda också har ett förflutet i just Ninjas In Pyjamas.

Ninjas in Pyjamas
alex, r1nkle, REZ, maxster, isak

Europa Sangal Esports
xfl0ud, jottAAA, SaMey, yxnstxr, LNZ

Söndagens möte mellan NIP och Sangal slutade 2-0 till Sangal. Den första kartan Mirage blev en riktig långkörare som kunde avgöras först på övertid. NIP hade flera gånger chansen att stänga kartan men lyckades inte och till slut var det Sangal som kunde stänga kartan med siffrorna 22-20.

NIP:s eget kartval Vertigo blev en betydligt mer ensidig historia. Sangal kopplade greppet om kartan omedelbart med en stark CT-sida och NIP hade inte mycket att sätta emot. Slutsiffrorna skrevs 13-4 på kartan.

För NIP innebär förlusten att laget missar slutspelet i tävlingen medan Sangal avancerar till slutspel. Där väntar kvartsfinal på måndagen mot det ryska laget Parivision. Även Metizport och svensklaget Bleed Esports spelar sina kvartsfinaler under måndagen.

Måndagens kvartsfinaler i RES European Series 4
Monte vs Sashi
Sangal vs Parivision
Bleed Esports vs 9 Pandas
Metizport vs Zero Tenacity

Artikelbild: Stefan Romare, Stephanie Lindgren och Daniel Sandström
Videokälla: Relog Media/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..