×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Stewie2K om LAN-comebacken: "Det är något speciellt"

1
Jake "Stewie2K" Yip trivs att vara tillbaka på LAN.
Ett par veckor innan IEM Dallas meddelade G2 Esports att lagets in game-leader Rasmus "HooXi" Nielsen missar turneringen. Kort därefter bekräftades det att Jake "Stewie2K" Yip ersätter dansken i Dallas.

När amerikanen väl äntrade scenen i Dallas var det hans första LAN-framträdande sedan den nordamerikanska RMR:en inför Antwerpens Major 2022. Till CS-sajten HLTV berättar 28-åringen om sin upplevelse hittills i turneringen.

— Redan innan matchen (Kvartsfinalen mot Faze, reds. anm.) fanns det ett ögonblick där det nästan var som glädjetårar. Efter att ha varit borta så länge och det faktum att jag inte ens bara kan vara relevant utan också komma till vilket evenemang som helst och ha saker i linje på det här sättet, och att nästan hela publiken bara hejar på mig, tycker jag är något speciellt. Jag kan inte begära något annat om jag ska vara ärlig.

På söndagskvällen ställs G2 mot Team Vitality i turneringens final. Om G2 vinner det mötet säkrar Stewie2K sin första LAN-titel sedan 2019 när han vann IEM Chicago tillsammans med Team Liquid.

Efter 13 spelade kartor har den tidigare Major-vinnaren spelat till sig en HLTV-rating på 0.88 i Dallas. Rent statitsiskt sett var hans bästa match mot Faze Clan i kvartsfinalen där han avslutade matchen med ratingen 1.12.

Artikelbild: Pressbild/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..