×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Brollan bäst på servern mot hemmahoppet — får möta G2 i utslagsmatch

1
Ludvig "Brollan" Brolin har öppnat IEM Dallas starkt.
Ludvig "Brollan" Brolin och hans lag Mouz var illa ute i nattens IEM Dallas-gruppspel. Efter att ha förlorat öppningsmatchen mot den argentinska organisationen 9z Team med 9-13 på Nuke och sedan också tappat den första kartan mot Complexity Gaming var laget en kartförlust från att åka ut ur tävlingen redan den första speldagen.

Tack och lov för Brollans del lyckades Mouz vända på steken och vinna två raka kartor mot Complexity — mycket tack vare fint spel från just Brollan. Svensken var tvåa på den interna scoreboarden både på Ancient (13-11) och Nuke (13-6) när Mouz vände och vann. Sett över de tre kartorna var Brollan serverns starkaste individuella spelare med 69 kills och en ADR på 96,7.

Mouz vs 9z Team
Mouz vs Complexity Gaming

Resultatet innebär att hemmahoppet Complexity Gaming är utslagna ur tävlingen på en delad sistaplats och att Brollan och Mouz får fortsätta gruppspelsäventyret med kniven mot strupen. Laget måste vinna två raka matcher för att ta sig vidare till tävlingens slutspel.

Klockan 01:00 under natten till onsdagen ställs Mouz mot G2 Esports i lagets nästa gruppspelsmatch.

Mouz vs G2 Esports

Artikelbild: Pressbild/ESL och João Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..