×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

zonic om Falcons nya femma: "Vi har mycket potential"

1
Stjärncoachen Danny “zonic” Sørensen hoppas på titlar med det nya laget.
I en intervju med sajten Pley.gg delar Falcons Esports nytillträdde coach Danny "zonic" Sørensen med sig om sina tankar kring den nya femman.

zonic, som anslöt till Falcons i november, berättar att det varit tufft att sätta ihop ett konkurrenskraftig lag på så kort tid då ambitionen är att kvala till Majorn i Köpenhamn i mars.

– Jag är väldigt nöjd med den här femman, men det har varit en tuff uppgift som jag har fått. Att ansluta i november och sedan behöva sätta ihop ett starkt lag med ambitionen att kvala till Majorn i Köpenhamn har varit tuffare än jag förväntat mig. Många av lagen är inte villiga att sälja sina spelare så kort inpå en Major, säger zonic.

Trots den tuffa uppgiften ser han potentialen i att tävla om titlar.

– Jag tror att vi har mycket potential med den här femman. Vi har satt ihop ett lag med spelare från två av de bästa lagen 2023 i ENCE och Vitality. Jag tycker att ENCE-kärnan har varit supersolid i år med sina resultat. Uppenbarligen lyckades de bara vinna en turnering, men de gjorde många bra turneringar och lyckades hitta ett framgångsrecept, säger han och fortsätter:

– Jag tror definitivt att vi kan vinna turneringar med laget. Men samtidigt var mitt första år i både Astralis och Vitality extremt tufft. Vi behöver lära känna varandra. Vi måste inte skapa en liknande spelstil som Vitality eller ENCE, utan en gemensam Falcons-spelstil. Ja, jag har höga ambitioner för den här femman, men att förvänta oss att vi bara ska gå ut och vinna direkt från start kommer att vara lite naivt. Och med tanke på min tidigare erfarenhet är det definitivt inte metoden, förklarar zonic.

Det nya Falcons kommer senare i januari att spela deras första officiella match då laget reser till Köpenhamn för att tälva i BLAST Premier Spring Groups. I samma turnering deltar svenskarna Fredrik "REZ" Sterner tillsammans med sitt Ninjas in Pyjamas och Gamerlegion med Isak "isak" Fahlén i spetsen.

Falcons
Marco "Snappi" Pfeiffer
Emil "Magisk" Reif
Pavle "Maden" Bošković
Álvaro "SunPayus" García
Mohammad "BOROS" Malhas

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..