×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Efter framgångarna — Brollans lag blir ny världsetta

2
Ludvig "Brollan" Brolin spelar nu i världens bästa lag!
Under våren har Ludvig "Brollan" Brolin och hans lag Mouz skördat stora framgångar på den internationella CS-scenen. Efter att laget nått kvartsfinal i Majorn i Köpenhamn har formkurvan pekat spikrakt uppåt och laget har på sina tre senaste stora internationella LAN-tävlingar tagit en andraplats och två tävlingsvinster.

Nu ger framgångarna också resultat på CS-sajten HLTV:s världrsanking. När sajten under måndagen uppdaterade sin ranking klättrade Mouz förbi Faze Clan och är nu för första gången någonsin världens högst rankade CS-lag.

För Brollan är det andra gången i karriären som svensken spelar i världens högst rankade lag. År 2020 var senaste gången för Brollan då Fnatic under en vecka i april innehade platsen. Det var också då som var senaste gången en svensk spelare överhuvudtaget spelade i en femma som var rankade etta i världen.

Världens just nu högst rankade lag
1. Mouz
2. Faze Clan
3. Natus Vincere
4. Team Vitality
5. G2 Esports

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..