×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve släpper första patchen på två veckor — inga stora ändringar

1
Patchen blev mer en påminnelse om att spelarbasen vill ha fler uppdateringar.
Under natten till torsdagen släppte speltillverkaren Valve en pytteliten patch till Counter-Strike 2. Uppdateringens release notes bestod av bara en rad där speltillverkaren låter meddela att man lagt till stöd för grafikkorttillverkaren AMD:s senaste anti-lag feature.

För spelare som sitter på AMD-grafikkort är uppdateringen visserligen välkommen, men på sociala medier var de flesta spelarna ändå besvikna över att uppdateringen inte innehöll fler ändringar för själva spelet.

"Lite orelaterat, men det är galet att det har gått nästan 1000 dagar sedan den senaste CS-operationen släpptes. Det finns så många CS-spelare som aldrig ens spelat under en operation, vilket är galet med tanke på hur konsekventa de brukade vara", kommenterade bland annat Reddit-användaren GioSlayr uppdateringen i patchens diskussionstråd.

Fullständiga patch notes:
[ GRAPHICS ]
- Added support for AMD Anti-Lag 2.

Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Valve

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..