×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Efter uppdateringen: Dust2 blir mest spelade kartan

1
Den klassiska kartan blev snabbt den mest populära bland CS-spelarna.
I slutet av april gjorde den klassiska kartan Dust2 comeback i Counter-Strikes map-pool. Nu visar statistik att kartan snabbt blev den mest populära att spela av alla kartor i poolen.

Enligt data från statistik- och analysverktyget Leetify spelades över en tredjedel av alla matcher i CS2:s Premier-läge på Dust2 under april månad efter att patchen släppts. Hela 35 % av alla matcher utspelades på den klassiska kartan under månadens sista vecka vilket gjorde kartan till överlägsen etta framför Mirage som var näst mest populär.

Att många spelare väljer att spela en ny karta i map-poolen är kanske inte någon större överraskning och med största sannolikhet lär Dust2:s popularitet att falna utefter att nyhetens behag lagt sig. Fram till dess

Mest populära kartor i april efter Valves ändring i map-poolen:
1. Dust2 (35 % av alla spelade matcher)
2. Mirage (17,5 %)
3. Inferno (12,1 %)
4. Vertigo (10,6 %)
5. Ancient (9,4 %)
6. Nuke (9,0 %)
7. Anubis (6,6 %)

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..