×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valves oväntade drag kan göra livet svårare för oärliga spelare

1
Åtgärden drabbar tyvärr också ärliga spelare.
Speltillverkaren Valve verkar ha beslutat att göra det omöjligt för spelare att ge bort Prime-status till andra konton. Det framgår av en tråd på Reddit där användaren Failed_cocacola under helgen upp ett meddelande från Steams support som förklarar att det inte längre går att ge andra konton Prime-status.

Eftersom Valve själva inte öppet kommunicerat om åtgärden är det oklart varför tillverkaren beslutat att genomföra ändringen, men många spelare lyfter att åtgärden kan vara ett sätt att försvåra för fuskare och hackare. Ändringen skulle nämligen hindra till exempel hackare från att använda ett stulet konto för att skapa Prime-konton som sedan säljs vidare.

Samtidigt innebär åtgärden att ärliga spelare också drabbas negativt. För den som till exempel skulle vilja överraska en vän med att ge bort Prime-status är det inte längre möjligt.

Valve banned gifting Prime status, most likely due cheaters and bots
byu/Failed_cocacola incsgo

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Reddit
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..