×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Statistiken avslöjar fuskandet i Premier: "Skämten skriver sig själva"

1
Man kan nästan tro att statistiken är ett skämt.
På måndagen meddelade analysverktyget Leetify att man offentliggjort en stor mängd statistik och data från verktygets användare. I Leetifys nya verktyg kan vem som helst ta del av intressant CS2-data om bland annat rating, kartor och vapenanvändande.

Även om det finns mycket spännande data i verktyget är det kanske något oväntat statistiken som visar vilka vapen som är står för flest kills bland spelare med över 25 000 rating i Premier som fått mest spridning. Anledningen? Den visar hur stort fuskproblemet är bland de högst rankade spelarna.

Det är nämligen inte de konventionella vapnen AK-47, M4A1-S eller AWP:n som står för störst andel kills i de högt rankade matcherna. Istället är det med hjälp av Scouten som över 60 procent av alla kills kommer från.

Att Scouten är så populär bland högrankade spelare kan bara förklaras av att den också är ett av de vanligaste vapnen som används bland fuskare. Även andra vapen som används bland fuskare hamnar högt på statistiken.

"Toppvapnen i Premier över 25k:
- R8 Revolver
- SSG 08
- SCAR-20
- G3SG1

Skämten skriver sig själva. Tiden till skada över 30 000 är 10.2 också, LMAO", skriver CS-profilen ALE i ett uppmärksammat inlägg på X om statistiken.

"Man behöver inte ens gå till över 25 000-bracketen för att se effekten. Ögonblicket du kliver in över 20 000 kommer du att förlora. Tid till skada och matchlängd säger mycket också. 10 % av alla matcher med 20 000+ i april varade i bara 10 minuter. Spelet är ett skämt just nu", skriver användaren LJTLatham i ett svar till ALE.


Artikelbild: Skärmbild/Leetify och Counter-Strike
Videokälla: Valve

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..