×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska stjärnan berättar: Har inte fått betalt från sitt tidigare lag

1
Julia "juliano" Kiran saknar en hel årslön från organisationen.
Under hela år 2019 spelade den svenska stjärnan Julia "juliano" Kiran tillsammans med Zainab "zAAz" Turkie i den turkiska esportsatsningen Beşiktaş Esports. Nu avslöjar juliano att organisationen fortfarande är skyldig henne pengar.

Det är i ett inlägg på X som juliano kommenterat på ett inlägg från sin dåvarande lagkamrat Petra "Petra" Stoker. I inlägget skriver Petra att Besiktaş är skyldig henne en årslön från tiden när hon spelade i laget.

"Faktiskt hela vårt lag som spelade för dem har fortfarande inte fått det", skriver juliano i sin kommentar till Petras inlägg.

Redan 2019 larmade League of Legends-spelaren Natalie "Stratospanda" Kristiansen om att organisationen inte betalade ut löner till sitt League of Legends-lag. Då menade hon att det gällde även CS-laget där juliano och zAAz spelade, något som juliano nu bekräftar.

Den svenska duon spelade för Besiktaş under 2019 och skördade stora framgångar med laget. Bland annat vann laget Dreamhack Showdown Valencia vilket då var den största damtävlingen i världen.

Artikelbild: Fredrik Nilsson/Dreamhack och Pressbild/G2 Esports
Videokälla: Valorant/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..