×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Silver till zAAz — föll mot Natus Vincere i finalen

1
Den svenska stjärnan tar ny topplacering.
Zainab "zAAz" Turkie har återigen säkrat en topplacering i en onlinetävling. Den här gången blev det silver i Tradeit League Female Masters efter att hennes lag Pigeons fått se sig besegrade i finalen av Natus Vincere.

Europa Team Pigeons
zAAz, ANa, twenty3, tory, Kat

Polen Natus Vincere
Hanga, vicu, Liina, Angelka, LETi

Bo5-finalen slutade 3-1 till Navi som därmed säkrat sin fjärde tävlingsvinst för året. En ljusglimt för svenska fans var att zAAz i finalen var en av Pigeons bästa spelare och avslutade matchen med högst HLTV-rating i laget.

Även om andraplatsen inte är något att skämmas över är troligen Pigeons-spelarna inte helt nöjda med resultatet då laget blivit vana vid att mer eller mindre dominera damscenen. Under 2022 och 2023, när majoriteten av dagens Pigeon-spelare spelade för Nigma Galaxy, var laget i princip ohotade som världens bästa damlag.

Nästa vecka spelas säsongens viktigaste damtävling — de internationella LAN-finalerna av ESL Impact. Dit har både Pigeons och Natus Vincere kvalat men också den svenska spelaren Julia "juliano" Kiran och hennes lag BIG.

Artikelbild: Fredrik Nilsson/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..