×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Beşiktaş Esports betalar inte ut löner enligt före detta spelare

1
Enligt en av Beşiktaş Esports före detta League of Legends-spelare Natalie "Stratospanda" Kristiansen så betalar organisationen inte ut löner till sina spelare. Hon skriver i en Twittlonger att detta inte bara gäller deras lag utan även andra lag i organisationen.
Den före detta Beşiktaş Esports-spelaren Natalie "Stratospanda" Kristiansen har gått ut i sociala medier och påstår att den turkiska organisationen inte betalar sina spelare. Hon var tidigare en del av organisationens League of Legends-lag men lämnade i juni på grund av detta. Hon skriver i hennes Twittlonger att hon nu i augusti fortfarande inte har fått sin lön som skulle komma in i mars.

Stratospanda skriver även att detta inte bara hänt i deras lag. Hon menar att alla andra lag i organisationen samt annan personal så som manegers och dylikt. Hon påstår även att organisationen försökt få före detta spelare att skriva på sekretessavtal så att detta inte ska komma ut.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..