×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succé för svenska damlandslaget — tre raka segrar

1
Den nya landslagsäsongen startade bra för Sverige.
Det svenska damlandslaget stod för en succéartad start när den nya landslagsäsongen drog igång under söndagen. Tre träningsmatcher stod på schemat och tre vinster säkrades.

Team Sweden
Emmsan, Jenkon, juliano, Nea, zAAz

Rumänien, med Ana "ANa" Dumbravă i spetsen, stod för motståndet i Sveriges första match för dagen och det visade sig bli en jämn historia. Matchen spelades på Mirage och först efter övertid kunde Sverige säkra segern med siffrorna 19—16.

Nästa match spelades mot grannlandet i väst och även här skulle det avgöras på Mirage. Norskorna stod upp bra men i slutändan räckte det inte hela vägen när NIP-spelaren Jennica "jenkon" Sjögren visade vägen för Sverige och spelade hem dagens andra vinst med 13—11.

Sista motståndet för dagen var Frankrike och matchen spelades på Dust2. Zainab "zAAz" Turkie och gänget rivstartade matchen rejält och gick in i halvtid med ledningen 10—2. Segern satt dock långt inne och segersiffrorna skrevs till 13—11.


Artikelbild: Svenska E-sportförbundet
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..