×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Brollan hyllas efter Pro League-segern: "Sätter Sverige tillbaka på kartan"

1
Den svenska stjärnan får beröm efter tävlingsvinsten.
Under söndagen vann Ludvig "Brollan" Brolin miljontävlingen ESL Pro League med sitt Mouz. Nu hyllas svensken för att han tagit sig tillbaka till världstoppen efter ha gått en tid utan stora internationella titlar.

I Reddit-tråden "FeelsGoodBrollan" överöses svensken med beröm för sin insats i tävlingen och flera användare som trott att Brollans tid i världstoppen var över gläds över att de blivit motbevisade.

"Du sätter Sverige tillbaka på kartan och jag är superinspirerad av ditt redemption arc", skriver mindyoursoul.

"Han ser verkligen ut att nå upp till sin fulla potential igen i Mouz. Brollan var menad att vara en superstjärna när han äntrade proffsscenen", skriver jdiscount och fortsätter:

"Jag tycker att han ser ut att vara en ännu bättre match i Mouz än vad David "frozen" Čerňanský var".

Senast Brollan vann en stor internationell tävling var ESL Pro League år 2020 med Fnatic. Under sin tid i Ninjas in Pyjamas femma vann Brollan också LAN-tävlingarna Svenska Cupen och Global Esports Tour Dubai år 2022.

Läs Reddit-användarnas hyllningar:
FeelsGoodBrollan
byu/DidYuLeaveYourOvenOn inGlobalOffensive

Artikelbild: Mouz/X och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla:

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..