×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Mästare: Brollan vinner ESL Pro League — nollade Vitality i finalen

2
MOUZ besegrade Vitality med 3—0 i kartor.
Ludvig "Brollan" Brolin och Mouz vinner ESL Pro League 19. Det står klart efter finalvinsten mot Team Vitality.

Mouz
Brollan, Jimpphat, torzsi, siuhy, xertioN

Team Vitality
apEX, flameZ, mezii, Spinx, ZywOo

Finalen avgjordes i bäst av fem kartor och Mouz rivstartade direkt på Inferno. Kaptenen Kamil "siuhy" Szkaradek visade vägen och i halvtid var laget i ledning med 9—3 innan slutresultatet fastställdes till 13—9.

Fortsättningen av matchen ägde rum på Mirage och Mouz fick en liknande start som innan. Ledning med 9—3 i halvtid förvaltades sedan till 13—8 och laget var bara en karta från seger.

Brollan och hans lagkamrater stängde sedan Nuke totalt som CT och gick till halvtidsvila med ledningen 10—2. Mouz kunde sedan städa av kartan med sifforna 13—5 och besegrade därmed Vitality med 3—0 i kartor.

Detta är första gången sedan ESL Pro League 18 förra sommaren som Mouz vinner en turnering. Vinsten innebär även 170 000 dollar (cirka 1,9 miljoner kronor) i prispengar och en plats i IEM Cologne i augusti.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..