×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW:s fina meddelande till Brollan: "Bryt ihop och kom tillbaks"

2
Den svenska legendaren stöttar sin forna lagkamrat med ett fint meddelande.
Ninjas in Pyjamas-spelaren Ludvig "Brollan" Brolin var förkrossad efter att laget slagits ut ur Majorn. Efter NIP:s förlust i den avgörande utslagningsmatchen mot Sprout bad 20-åringen om ursäkt till fansen på Twitter.

Under måndagen valde Brollans före detta lagkamrat Jesper "JW" Wecksell att svara Brollan med ett fint och stöttande meddelande.

"Lillebror. Huvudet högt, jag vet hur mycket det suger just nu men kom ihåg känslan, för jag vet att du aldrig kommer vilja känna den igen. Ett kliv bak och tio fram, så har du alltid gjort och nu är inget undantag. Bryt ihop och kom tillbaks, starkare än någonsin", skriver JW till stjärnan.


JW och Brollan spelade tillsammans i Fnatic under åren 2018—2021. Tillsammans vann de bland annat ESL Pro Leagues elfte säsong och Dreamhack Masters Malmö år 2019.

JW och hans lag Eyeballers lyckades inte kvala till Majorn men den svenska legendaren kommer ändå att göra ett framträdande i Brasilien på söndag. Innan Major-finalen spelar JW nämligen en All Star-match mellan ett svenskt och ett brasilianskt superlag.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..