×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Så mycket pengar kan CS-spelarna få i stickerspengar från Majorn

1
Det rör sig om betydligt mer pengar än prispotten i tävlingen.
Över två miljoner kronor. Det är vad CS-spelarna som deltagit i Majorn i Köpenhamn kan räkna med i ekonomiskt tillskott till följd av försäljningen av stickers från tävlingen, rapporterar den ryska nyhetssajten Cybersport.ru.

Uppgifterna härrör från den ryska organisationen Amkals ägare Herman "El Classico" Popkov som diskuterat intäkterna från stickersförsäljningen i en Youtube-video. El Classico har i sin tur frågat andra spelare som tidigare deltagit i Majors hur mycket pengar de fått in tack vare in-game-klistermärkena.

Uppgifterna stämmer överens med vad andra spelare tidigare berättat om hur mycket stickerspengar som delas ut av Valve med undantag från Majorn i Paris 2023 som rapporteras ha gett mer pengar än tidigare då det var årets enda Major-tävling. För många spelare som deltar i Majorn utgör pengarna från stickers en betydligt högre summa än de pengar som laget och spelarna vinner genom prispotten i tävlingen.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..