×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Ryska CS-stjärnan ville skriva "sex" i sin sticker — fick nej från Valve

1
Inte särskilt moget beteende.
Efter flera dagars väntan släppte speltillverkaren Valve till slut uppdateringen till Counter-Strike 2 där Major-stickers implementerades i spelet. Att klistermärkena släpptes först flera dagar in i Majorn och inte inför tävlingen ska ha berott på att uppdateringen blivit försenad då Valve fått neka flera spelares autografer.

En spelare som fick sin sticker nekad är Cloud9-spelaren Sergey "Ax1Le" Rykhtorov, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews.

I ett inlägg på Telegram delade Ax1Le själv med sig av en bild av den version av sin autograf som Valve nobbat. I versionen som nekats har Ax1Le kombinerat sitt förnamn Sergey med sitt in-game nick. Slutresultatet är en autograf där det till synes står "Sex1Le".

"Tanken var att den skulle se ut så här, men ni förstår varför de inte accepterade det", skriver Ax1Le själv om sin design.

Bildkälla: Ax1Le/Telegram
Bildkälla: Ax1Le/Telegram


Artikelbild: Ax1Le/Telegram och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: Valve/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..