×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

walle öppnar för att starta eget CS-lag

2
Den svenska 1.6-legendaren håller dörren öppen för att skapa en ny organisation.
Sedan den svenska CS-legendaren Dennis "walle" Wallenberg återvände till esportscenen förra året har han varit minst sagt aktiv. Nu öppnar 37-åringen för att skapa en egen organisation.

Tidigare i veckan annonserade walle att han startar ett nytt esportbolag, Elite Studios, som har som målsättning att hjälpa varumärken inom gaming och esport och det var i samband med detta som han hintade om att han också är öppen för att skapa en egen organisation.

"Det finns en möjlighet att jag skapar ett eget varumärke eller organisation inom detta projekt också. Tror ni att det finns rum för ytterligare en esportorganisation?", skriver walle i inlägget.


Det är inte första gången som walle ger uttryck för en önskan om att själv driva en esportorganisation. När Christopher "GeT_RiGhT" Alesund förra året twittrade att han funderade på att skapa ett nytt svenskt CS-lag svarade walle att han också ville göra det.

walle var en av Sveriges mest framgångsrika CS-spelare under 1.6-eran och var in-game leader och AWP:are för lag som Ninjas in Pyjamas, SK Gaming och Eyeballers.

Artikelbild: Fragbite och Privat

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..