×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Superskräll i Elitserien — plusW besegrar Johnny Speeds

1
Proffsspelarna åkte på en oväntad förlust i Elitserien.
En av de stora förhandsfavoriterna inför vårens upplaga av Elitserien är Johnny Speeds. Mixlaget består av fem spelare som alla har en bakgrund som professionella spelare i lag som Ninjas in Pyjamas, Sprout, Godsent och Fnatic.

När laget under torsdagskvällen förlorade mot plusW i Elitseriens andra spelomgång får det därför ses som en stor skräll. Matchen spelades på Vertigo och slutade 13-11 till plusW som därmed har två vinster efter de två spelomgångarna.

Sverige plusW
Axelen, king, Maltelul, meinz, pAbloxdd

Sverige Johnny Speeds
chawzyyy, Draken, Lekr0, Ro1f, spooke

Förutom mötet mellan plusW och Johnny Speeds spelades ytterligare en match i Elitseriens andra spelomgång under kvällen. I den visade de regerande mästarna Alliance varför man är storfavoriter till att vinna tävlingen även denna säsong när man till synes bekvämt besegrade Showmakerz med 13-3 på Anubis.

Alliance
avid, b0denmaster, PlesseN, robiin, twist

Sverige Showmakerz
agoz, Bsover, jakoby, Julle, Leonidas

Elitserien fortsätter på fredagskvällen med ytterligare två matcher. Först ut är Curlews och Regelett, som förlorade sina första matcher i swiss-gruppspelet, följt av ett rivalmöte mellan Lilmix och Kappa Bar som vann sina öppningsmatcher.

Artikelbild: Daniel Sandström och João Ferreira/PGL
Vidoekälla: Elitserien/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..