×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip tar första segern i Elitserien — vinner mot E-Town

1
Emil "Karma" Bäremo och hans Begrip vann övertygande mot E-Town Gaming.
Den klassiska svenska organisationen Begrips nya femma har tagit sin första seger i vårens säsong av Elitserien. Under onsdagskvällen besegrade laget E-Town i gruppspelets andra spelomgång.

Sverige Begrip Gaming
titulus, Reedz, Treckizz, Karma, Ariant0

Sverige E-Town Gaming
anjobanjos, Emsidao, FrrexRT, ovztR, Tosse

Matchen spelades på Ancient och slutade 13-2 till Begrip. William "reedz" Uddenberg och Teodor "titulus" Krizbai Obradovic glänste i segern med 15 kills vardera.

Utöver matchen mellan Begrip och E-Town spelades ytterligare en match i Elitserien under onsdagen. I det mötet var det Lemoncats som vann mot Full Kareta med 13-5 på Mirage.

Sverige Full Kareta
1frasse, Arken, Ayes, BigBag, mEKO

Sverige Lemoncats
Ayoh, fippe, looky, mogv, Veniuz

Resultaten innebär att både E-Town Gaming och Full Kareta har två förluster på två spelade matcher i tävlingens inledande swiss-gruppspel. Om lagen förlorar ytterligare en match slås de ut ur den inledande gruppspelsfasen för att istället få kriga vidare i Lower Swiss-gruppspelet.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Elitserien/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..