×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Laget överlåter sin plats i Elitserien: "Inte kunnat nå en överenskommelse"

1
Carlstad Kings kommer inte att spela i Elitserien.
I början av 2020 grundades Carlstad Kings Esports Club och två och ett halvt år senare säkrade de en plats i Elitserien. Nu meddelar den värmländska klubben att de överlåter deras plats i ligan.

Anledningen till detta ska vara att de inte kunnat nå en överenskommelse med truppen. Spelarna kommer att fortsätta spela i Elitserien men inte under Carlstad Kings.

"Då styrelsen inte kunnat nå en överenskommelse med de spelare som tog klubben till Elitserien har Carlstad Kings därför valt att överlåta sin plats i Elitserien till truppen", skriver de på deras hemsida.

Klubben väljer nu att fokusera på att utveckla ungdomsspelare. Samtidigt hoppas de kunna locka till sig lokala spelare som kan representera klubben i tävlingssammanhang.

"Med introduktionen av Svensk Esport i Riksidrottsförbundet kommer vi att fokusera alla våra resurser på att utveckla gräsrotsspelare på ungdomsnivå, samt bygga ett stabilt A-lag med hjärtat i vår nyetablerade förening", avslutar de.

ex-Carlstad Kings
Manfred "meko" Lindberg
Jonas "Ayes" Åslund
Alexander "1frasse" Drotz Fransén
Oscar "ArkenTANK" Tjernlund
Jonas "BigBag" Andreasson
Jonas "Lunden" Lundin


Artikelbild: Carlstad Kings/X
Videokälla: Elitserien/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..