×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Borr och Young Gods segrade i Elitserien — här är onsdagens matcher

1
Young Gods säkrade deras första vinst i Elitserien.
På tisdagskvällen fortsatte swiss-gruppspelet i Elitserien med den andra omgången. Det slutade med vinst för Kappa Borr och Young Gods.

Den första matchen spelades mellan Young Gods och Kario Mart. Matchen spelades på Overpass och efter fint spel från både Liam "maiL09" Tüge och Leo "Wonder" Wänlund kunde laget säkra säsongens första vinst genom att vinna med 13—3.

Sverige Young Gods
Cham, Focus, MaiL09, viz, Wonder

Sverige Kario Mart
Fabbelit0, pupcake, Rex, simpan, william

I kvällens andra match säkrade Kappa Borr deras raka andra vinst i ligan. Med Ludwig "Ludwiig" Eriksson i spetsen vann laget komfortabelt mot Lemondogs med 13—3.

Sverige Kappa Borr
sl1nger, jibe, zen, virree, Ludwiig

Sverige Lemondogs
dZ, hechtikal, LNZ, xelos, zeak

På onsdagskvällen fortsätter den andra omgången i Elitserien med ytterligare två matcher. Den första matchen startar 18.10.

Onsdagens matcher i Elitserien:
Begrip vs E-Town Gaming
Full Kareta vs Lemoncats

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: masterpipe83/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..