×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Äntligen! Stickers till den historiska Majorn i CS2 släppta

1
Nu finns äntligen Major-klistermärken i Counter-Strike 2.
Under natten till torsdagen släppte speltillverkaren Valve äntligen spelar- och lagklistermärken för den första Majorn i Counter-Strike 2. Genom uppdateringen görs samtliga lag och spelares klistermärken tillgängliga att köpa i spelet.

Förutom att klistermärkena är en rolig möjlighet för CS-spelare att piffa upp sina vapen i spelet utgör de också ett viktigt ekonomiskt tillskott till såväl spelare som lag som deltar i Majorn. Hälften av alla intäkter kopplade till stickers går nämligen till deltagarna.

Att klistermärkena inte släppts förrän mitt under tävlingen ska ha berott på att släppet blivit försenat på grund av att flera spelare behövt göra om sina autografer på plats i Köpenhamn. Anledningen till detta var att spelare tagit hjälp av utomstående för att göra sina autografer — något som bryter mot Valves regelverk.

Precis som tidigare släpps klistermärkena i tre olika valörer — glitter, holo och guld. Klistermärkena köps genom att spelare köper en av tre olika capsules som innehåller en samling av olika lags klistermärken. Att köpa en capsule kostar 0,95 Euro (~10,77 kronor) och det går att välja om man bara vill ha lagklistermärken eller spelarklistermärken.

Följande kapslar finns att köpa:
  • Legends Capsule. Faze, Spirit, Vitality, Mouz, Complexity, Virtus Pro, Natus Vincere, G2 Esports.
  • Challengers Capsule. Eternal Fire, Ence, Gamerlegion, Cloud9, Apeks, Saw, Furia, Heroic
  • Contenders Capsule. Pain, Imperial, Legacy, Lynn Vision, AMKAL, Mongolz, Ecstatic, KOI


Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..