×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nytt bakslag för 9 Pandas — lagets stickers är borttagna från spelet

1
Det ryska laget har haft en tuff helg.
Efter gårdagens beslut om att 9 Pandas missar Köpenhamns Major har nu laget stött på ett ytterligare bakslag. I ett inlägg skriver CS-profilen Thour att speltillverkaren Valve har tagit bort lagets stickers från spelet och ersatt dem med Gamerlegion.

9 Pandas in game-leader Denis "seized" Kostin vädjade efter gårdagens beslut att Valve skulle behålla deras stickers. Åsikterna kring detta har varit delade på sociala medier då flera personer anser att laget förtjänat en plats i Majorn medan andra argumenterar för att lagen som verkligen spelar Majorn ska dela på intäkterna.

Att kvalificera sig till en Major har de senaste åren visat sig vara otroligt lönsamt för lagen. HLTV skrev tidigare i år att alla de deltagande lagen i BLAST.tv Paris Major tjänade minst 2,6 miljoner dollar när det kommer till försäljningen av stickers.


Artikelbild: ThourCS/X och Jennika Ojala/Dreamhack
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..