×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Flera fel upptäckta i läckta Major-stickers

1
Valve verkar ha lite kvar att göra innan Majorn-klistermärkena kan släppas.
På söndag drar den historiska första Majorn i Counter-Strike 2 igång. På torsdagen släppte speltillverkaren Valve en uppdatering där Majorns klassiska Viewer pass och Stick'Em Challenge introducerades.

Den som väntar på att lägga vantarna på nya Major-klistermärken får dock vänta lite till då uppdateringen inte gjorde Major-stickers tillgängliga för spelarbasen. Även om klistermärkena inte finns att tillgå för spelarna lyckades dataminers under torsdagen hitta och posta bilder på klistermärken som de hittat i spelfilerna.

I takt med att klistermärkena läckte visade det sig dock snart att de inte riktigt verkar vara helt färdigställda. På sociala medier påpekades nämligen flera fel i klistermärkena som läckt.

Superstjärnan Mathieu "ZywOo" Herbauts agent påpekade på X att fransmannens autograf inte är den version som skickats in till Valve inför årets Major, utan en gammal autograf som använts tidigare. Även fransmannens lag, de regerande Major-mästarna Team Vitality, uppmärksammade att klistermärkena som läckt inte har organisationens senaste logotyp utan en gammal variant av loggan.


Eftersom klistermärkena egentligen ännu inte gjorts tillgängliga för spelarbasen är felaktigheterna i de läckta filerna troligtvis just på grund av att Valve fortfarande arbetar med att färdigställa dem. Med största sannolikhet kommer Valve att åtgärda de fel som rapporterats in innan klistermärkena släpps i spelet.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL och MartinRGB/X
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..